Nyhetsbrev fra MiRA-Senteret oktober 2019

Oktober har vært en hektisk og spennende måned her på MiRA-Senteret. I dette nyhetsbrevet kan du lese mer om vår nasjonalkonferanse som fant sted 22.oktober. Mer om vår forrykkende jubileumsfeiring kan du lese om i vårt neste nyhetsbrev. Vi vil også minne alle våre lesere om utendørsutstillingen - Kampen for likestilling fortsetter som står på Rådhusplassen fram til 4.november. Hvis du allerede ikke har fått med deg den anbefaler vi alle om å ta turen dit.

---

Unge minoritetskvinners hverdagskamp

Tirsdag 22.Oktober inviterte MiRA-Senteret til årets nasjonalkonferanse med temaet: Møte mellom generasjoner-minoritetsperspektiv på kjønnslikestilling og familierelasjoner i endring. Konferansens formål var å samle faglige perspektiver og førstehåndserfaringer knyttet til oppvekst og familie innad i det flerkulturelle samfunnet, samtidig sette den norske situasjonen i kontekst av nordiske og verdensomspennende trender.

Les mer.

Dialogmøte i Bergen: "Felles kultur, men kroppen er min!"

Dialogmøte i Bergen: "Felles kultur, men kroppen er min!"

MiRA- Senteret har gleden av å invitere til dialogmøte: Felles kultur, men kroppen er min!
Fredag 29.november kl. 11-13.

Les mer.

Økt kunnskap og åpenhet om psykisk helse!

Økt kunnskap og åpenhet om psykisk helse!

Verdensdagen for psykisk helse markeres hvert år den 10. oktober og nå i over 150 land. Målet er å gjøre det like lett å snakke om vår psykiske helse som vår fysiske. For vi har alle en psykisk helse, og den må vi ivareta.

Les mer.

---
---