Nyhetsbrev fra MiRA-Senteret februar 2020

I månedens nyhetsbrev inviterer vi til spennende lunsjseminar om "Beijing +25- Innvandrere, flyktninger og minoritetskvinners rettigheter. Hvor står vi?" Nå også med endelig program klart. Det er fortsatt ledige plasser igjen så det er bare å melde seg på idag!

8.mars nærmer seg med stormskritt og MiRA-Senteret er glad for å annonsere at vi igjen har fått gjennom den viktige hovedparolen "Rettsikkerhet skal ikke kjøpes - fjern inntektskravet for permanent opphold. Les mer om bakgrunnen for denne hovedparolen i denne utgaven av nyhetsbrevet vårt.  

---
Lunsjseminar: Beijing +25- Innvandrere, flyktninger og minoritetskvinners rettigheter. Hvor står vi?

Lunsjseminar: Beijing +25- Innvandrere, flyktninger og minoritetskvinners rettigheter. Hvor står vi?

PROGRAM UTE NÅ!

MiRA-Senteret har i 30 år stått på barrikadene og vært en sterk stemme som setter fokus på innvandrere, flyktninger og minoritetskvinners rettigheter og var også til stede i Beijing i 1995.

Torsdag, 5.mars inviterer vi til lunsjmøte der vi skal løfte frem noen av de sterkeste likestillingskampsakene for minoritetskvinner de siste 25 årene og synliggjøre hvilken endring har skjedd for å forbedre deres situasjon i Norge.

Les mer.

---
Vi gikk i 8.mars tog under parolen: Rettsikkerhet skal ikke kjøpes - fjern inntektskravet for permanent opphold

Rettssikkerhet skal ikke kjøpes – fjern inntektskravet for permanent opphold!

8. mars, den internasjonale kvinnedagen, nærmer seg med stormskritt. MiRA-Senteret, en fast deltager i markeringen, kommer til å være til stede for å løfte frem minoritetskvinnebevegelsen med et brennende engasjement! I årets 8. mars-tog vil vi gjenta fjorårets hovedparole:
«Rettssikkerhet skal ikke kjøpes – fjern inntektskravet for permanent opphold!»

Les mer.