I denne måneds utgave av MiRA-Senterets nyhetsbrev kan du blant annet blant lese mer om lanseringen av vår nye Chat-tjeneste. Dere kan også lese om hva en våre veiledere har brukt tiden sin til under korona-krisen.

Vi ønsker også med dette å ønske alle dere en riktig god sommer!

Husk at MiRA-Senteret er åpent hele sommeren, og hvis det er noen som ønsker mer informasjon om våre sommeraktiviteter er det bare å ta kontakt. 

---
En annerledes sommer der sikkerhet må stå i fokus

En annerledes sommer der sikkerhet må stå i fokus

Sommeren står for døren og med det vet vi også at aktiviteten ved og i vannet øker betraktelig. I år blir det også en litt annerledes sommer for oss alle og redningsetatene rundt om i Norge forbereder seg dessverre på økt antall ulykker på og i vann, på veien og i forhold til brannforekomster.

Les mer.

«Noe på hjertet? Chat om det med MiRA!»

«Noe på hjertet? Chat om det med MiRA!»

Onsdag 12. juni hadde MiRA-Senteret et seminar om vold og overgrep mot minoritetskvinner og jenter på Melahuset. Under seminaret annonserte vi lanseringen av vår nye chattjeneste «Har du noe på hjertet? Snakk om det med MiRA!» En anonym chat har lenge vært et etterlengtet tilbud for unge minoritetsjenter, og er med dette en viktig videreutvikling av vårt arbeid på MiRA-Senteret!

Les mer.

Mødre som veiledere- en av koronakrisens mange helter

Mødre som veiledere- en av koronakrisens mange helter

Koronakrisen kom som et sjokk for de fleste av oss og hverdagen vår fikk drastiske endringer på kort tid. Det har nå gått litt over tre måneder siden vi fikk beskjed fra myndighetene at man skulle oppholde seg mest mulig hjemme og mange offentlige tilbud stengte ned på ubestemt tid. Dette skapte mange bekymringer og usikkerhet knyttet til fremtiden, og satte vår psykiske og fysiske helse på prøve.

Les mer.