Laila Bokhari snakker om ekstremisme og kvinnesyn

Laila Bokhari gjester MiRA- Senteret den 6. juni. Hun er statsviter og forsker med fokus på terrorisme og terrorhandlinger. Hun er medlem av 22.juli- kommisjonen, en uavhengig kommisjon som jobber for å redegjøre hva som skjedde den 22.juli. BokhariLaila Bokhari er også forfatter og har skrevet boken ”Hellig vrede”, som omhandler ekstremisme i Pakistan. Hun kommer til MiRA- Senteret for å snakke om ekstremisme og kvinnesyn. Hvilke likheter/forskjeller fins det i synet på kvinnens posisjon i samfunnet i de ulike ekstreme miljøene? Hvordan kan kvinnefiendtlige holdninger bekjempes?

Det blir mulighet for diskusjon rundt disse temaene og 22.juli, i kjølvannet av rettsaken som vi har vært vitne til de siste ukene. Vi gleder oss til et spennende foredrag og diskusjon, og håper så mange som mulig vil sette av tid for å komme på MiRA- Senteret denne juni- kvelden.

Velkommen skal dere være!

Send påmelding til: prosjekter@mirasenteret.no eller sjekk Facebook, http://www.facebook.com/#!/mira.senteret for event og oppdateringer.