20. juni 2019 16:30 - 20. juni 2019 18:30
  • Tilgjengelige billetter: Ubegrenset
  • Billettpris: Gratis

I anledning MiRA-Senterets 30-årsjubiluem i 2019 lanserte vi boken: «#MinHverdagskamp – 30 år med minoritetskvinners likestillingskamp og deres reise gjennom integreringslabyrinten» på Litteraturhuset, den 5.mars.

 

Boken gir et viktig innblikk i minoritetskvinners egne personlige og politiske kampsaker knyttet til rettssikkerhet, et liv fritt fra vold, problemstillinger til tvang og kultur, kampen for selvstendighet og økonomisk uavhengighet de siste 30 årene. Den retter også fokus mot minoritetskvinners egne løsningsforslag til utfordringer som har vært og fortsatt er meget viktig for minoritetskvinner.
 
20.juni (16.30-18.30) inviterer vi alle interesserte til bokkveld på Norli Eldorado i Torggata 9A. Det blir høytlesning fra boken v/ Fakhra Salimi, spennende diskusjon og mulighet til kjøpe signert bok.
Mer informasjon kommer! Følg med på Facebook-event her.
 
Grunnet plassbegrensning og enkel servering send gjerne påmelding til post@mirasenteret.no, innen fredag 14.juni.
Velkommen!

 

 

MiRA-Senteret mener boken #MinHverdagskamp kan bidra til å skape både inspirasjon, økt kompetanse og kunne fungere som en brobygger mellom elev og lærer, minoritet og majoritet. Boken kan også kjøpes her!