4. oktober 2022 14:15 - 4. oktober 2022 17:30
  • Tilgjengelige billetter: Ubegrenset
  • Billettpris: Gratis

Hvordan påvirker erfaringer med rasisme vår psykiske helse - med psykolog Winnie Nyheim-Jomisko
 
Velkommen kvinner og unge jenter,

MiRA-senteret ønsker å invitere deg til årets markering av verdensdagen for psykisk helse 2022, med temaet ensomhet og utenforskap. Vi alle har en psykisk helse, og vet hvor viktig tilhørighet er for å ha det bra i hverdagen. Derfor vil vi markere dagen med et spennende og sosialt arrangement, hvor vi har invitert en dyktig psykolog til å snakke om dette temaet med oss.

Winnie Nyheim-Jomisko vil holde en viktig workshop med oss om hvordan rasisme/islamofobi påvirker vår psykiske helse. Hun er utdannet psykolog-spesialist, og har mye kunnskap om traumer, migrasjon og rasisme. I tillegg har hun mange års erfaring som kommunepsykolog, hvor hun har jobbet med flyktninger og mennesker med ulik kulturell bakgrunn.

Arrangementet er både for kvinner og unge jenter, slik at vi kan lære om vår psykiske helse sammen. I tillegg vil det også bli noen sosiale og faglige aktiviteter, og enkel og god matservering.
 Bli med og la oss styrke vår psykisk helse sammen!
Dato: Søndag 09.10.2022
Klokken: 14:15 - 17.30
Sted: Melahuset
Påmelding: Send e-post til aktiviteter@mirasenteret.no eller ring oss på 22 20 96 90 for å melde deg på. Påmeldingsfristen er: fredag 7.oktober