23. august 2019 13:00 - 23. august 2019 15:00
  • Tilgjengelige billetter: Ubegrenset
  • Billettpris: Gratis

I anledning kommune- og fylkestingsvalget ønsker MiRA-Senteret å mobilisere kvinner med minoritetsbakgrunn til å gjøre en forskjell.

Vårt mål er at på valgdagen 9. september 2019 går hundrevis av kvinner med minoritetsbakgrunn til valgurnene og bruker sin stemmerett.

Som en del av årets valgkampanje «Bruk din stemmerett- gjør en forskjell!» inviterer vi derfor til valgopplæring i Haugesund., 23. august.

Sted: Gamle Slaktehuset, Strandgata 70,5528 Haugesund Kl 13:00-15:00

Vi vil informere om viktigheten av et målrettet bevisstgjøringsarbeid og hvordan praktisk valgopplæring i kombinasjon med kompetanseheving er svært viktig for å øke valgdeltagelsen hos minoritetbefolkningen. Det vil også bli mulighet til å stille praktiske spørsmål rundt viktige spørsmål som hvordan man stemmer, hvem som har stemmerett og hvorfor det er viktig å bruke stemmeretten sin. I tillegg ønsker vi å drøfte viktige temaer i partienes partiprogram som er viktige i minoritetsbefolkningens hverdag.

Vi håper DU ønsker å delta og slik kunne bidra til at enda flere i Haugesund kommune tar veien til valgurnene, 9. september.

VELKOMMEN!