Den 16.desember inviterte MiRA-Senteret kvinner og barn til en tradisjonsrik julefest med juleverksted, julegrøt og besøk av selveste julenissen. Med god hjelp av frivillige i MiRA-Senterets nettverk ble festen en stor suksess, og en fin møteplass for både barn og mødre.JNB

Festen startet med servering av julegrøt, saft og julegløgg av senterets frivillige, og utdeling av premie til de heldige som fikk mandelen. Barna ble sminket til nisser, og samlet seg rundt adventslysene for å høre på den koselige julefortellingen «Harald Slumpenbergers julepresang». På juleverkstedet fikk barna muligheten til å bruke sine kreative evner, og lagde julekort, julenisser, og julegaver. Mødrene koste seg i hyggelig selskap, og med stemningsfull julemusikk i bakgrunnen var alt lagt til rette for en fin stund.

Før julenissens besøk var barna spente og forventningsfulle, og flere av barna hadde laget kort til nissen på verkstedet. Ventingen ble nesten uutholdelig da det var duket for pizzaservering, men julenissen kom endelig på slutten av kvelden. Julenissen sang sanger sammen med barna, og hun delte ut gaver til alle sammen.

Det var en fin kveld som etterlot seg julestemning i MiRA-Senterets lokaler.

JNB2jnb5jnb6