MiRA-Senteret holder åpent hele sommeren, og arrangerer flere hyggelige aktiviteter for kvinner og barn. Aktivitetene vil foregå mellom uke 26 og uke 31.

Piknik i parken:

Tur til Frognerparken for kvinner og barn. Alle som deltar tar med seg en matrett hver, gjerne en matrett som representerer ditt hjemland. Vi gjør klart for en hyggelig piknik med noe godt å drikke og leker for barna.

Hennamaling på MiRA-Senteret:

Hennamaling for kvinner og barn. Dette blir en samling der både kvinner og barn kan få hennamaling på hendene, og møtes for en koppe te og litt mat under hyggelige omgivelser.

Tur til Husdyrparken på Ekeberg:

Vi drar på omvisning i husdyrparken. Dette er en spennende besøksgård med flere ulike dyreslag. I husdyrparken kan barn og voksene klappe ulike dyr som går løse. Etter besøket setter vi oss sammen i Ekebergparken, der vi spiser medbrakt mat. Vi vil ha med en fotball og andre hyggelige uteleker for barna.

Bade/grilltur til Ulvøya:

Vi skal til Ulvøya der det er fine bademuligheter for voksene og barn. Det vil også være andre hyggelige aktiviteter slik som en kort gåtur i området, ballspill for barn og grilling for alle.

Tur langs Akerselva:

For å holde helsa god i sommer inviterer vi til en gåtur langs Akerselva. Vi tar bussen opp til Kjelsås og går samlet nedover elva til Torshov. Vi avslutter turen med et cafebesøk, der det blir kaffe og te.

FolkemuseumSommeraktiviteter 1Sommeraktiviteter 3