MiRA-Senteret har nå et tilbud om bassengtrening og svømmekurs for alle kvinner. Dette er et spennende tilbud for kvinnene som lenge har ønsket å svømme.

Det er gledelig at Gjensidigestiftelsen har besluttet å gi MiRA-Senteret økonomisk støtte til bassengtrening og svømmekurs for minoritetskvinner. Dette er noe mange av Senterets kvinner lenge har etterspurt, og med støtten fra Gjensidigestiftelsen har vi mulighet til å tilby dette til alle Senterets kvinner. Vi har fått positive tilbakemeldinger når vi nå har lansert at dette er noe vi kan tilby, og det er vært svært stor pågang av kvinner som ønsker å melde seg på dette kurset. Dettet viser hvor aktuelt og ønsket bassengtrening og svømmekurs er.

Oslo er en by med flere vann og fine badesteder. Dette er noe mange minoritetskvinner ønsker å ta glede av sammen med barn og familie. Det er viktig å kunne svømme og være trygg i vann når man har ansvar for seg selv og sine barn. MiRA-Senteret mener derfor at det er sentralt med svømmetrening, slik at minoritetskvinner med glede og trygghet kan benytte seg av byens mange bademuligheter.  

Bassengtrening fører også til bedre helse. Mange kvinner har fysiske plager som de ønsker å bedre, eller de ønsker å komme i god form. Bassengtrening er en fin mulighet til å gjøre begge deler. God fysisk helse er viktig for alle, og det er hyggelig å ha et tilbud som vil bidra til bedre helse for minoritetskvinner.

Bassengtrening og svømmekurs begynner fredag 17. februar. Kurset vil holdes ved Kantarellen Bo- og rehabiliteringssenter i Oslo. Vi er mange som gleder oss, og vi vil igjen takke Gjensidigestiftelsen som har gitt oss denne flotte mulighet!S1