-Er DU engasjert? Har du tanker og meninger du vil få frem?

Vi har alle rett til å delta i debatter og ved valg, bli hørt, gjøre en forskjell og være selvstendige. I den anledning skal vi lage kortfilm som handler om nettopp dette. Er du nysgjerrig på hvordan man lager film, eller har du en mening du vil ha frem?

Kortfilmverdenen er en verden helt for seg selv. I løpet av noen få minutter, blir du dratt inn i mystiske og uforklarlige scener. Ikke før du har forstått hva det hele dreier seg om, så er filmen over. Når man vil si så mye på så kort tid, blir det veldig fort intenst og sjokkerende. I en kortfilm teller hvert bidige sekund. Man har ikke tid til unødvendige scener. Man får kanskje sagt mer i løpet av en kortfilm en i en spillefilm med to oppfølgere.

Mange kortfilmregissører bruker sine filmer til å fremme politiske meninger eller kritikk av samfunnet. Andre er inspirerte av dikt, malerier eller musikk. Noen fokuserer på rammen (bildet) mens andre fokuserer på lyd. Andre er mest opptatte av selve budskapet.

I løpet av fire workshops, inviteres jenter og unge kvinner i alderen 16 – 29 år til å se kortfilmer, diskutere og lage sine egne kortfilmer. Utfold deg og vær kreativ! La din røst bli hørt!

Onsdag 06 februar: Kortfilm om stemmerett- workshopfilm
Onsdag 20 februar: Kortfilm om stemmerett– workshop
Onsdag 20 mars: Kortfilm om stemmerett–workshop.
Onsdag 27 mars: Kortfilm om stemmerett– Workshop

Onsdag 24 april: Filmvisning stemmerett –premiere på MiRA-Senteret.

Nå er det din tur til å bli hørt. Ønsker du å være med på kortfilm-workshop så sender du e-post til: prosjekter@mirasenteret.no eller ring 22 11 69 20

Informasjon om andre aktiviteter på MiRA-Senteret finner du her.