Året er snart omme og mange går nok et år i møte med mye usikkerhet. MiRA-Senteret har gjennom hele pandemien hatt stort fokus på hverdagsglede og skape felles arena for både kvinner, unge jenter og barn til å ta del i aktiviteter og utflukter så langt det har latt seg gjøre med tanke på smittevernreglene. Mange barn og unge har opplevd at fritidsaktiviteter har blitt revet bort i lange perioder, hjemmeskole og at de ikke har mulighet til å være samlet med venner på samme måte som før. Dette året har vært intet unntak.

Selv om årets julefeiring i regi av MiRA-Senteret i år også ble gjennomført litt annerledes, satte ikke dette stopper for kreativitet, glede og felleskap når kvinner og barn møttes for en utendørs feiring søndag 12.desember på Oppsal i Oslo.

En felles innsats!
I år hadde MiRA-Senteret planlagt å ha en større innendørs julefeiring med kvinner og barn, men da de strenge smittevernreglene kom rett før arrangementet skulle gjennomføres, ble det endring i planene. Sammen med frivillige, kvinner og barn arrangerte MiRA-Senteret utendørs julefeiring. Med spennende aktiviteter, dans, ballong og trylleoppvisning for barn og hyggelig sammenkomst for de voksene ble det en flott markering. Til alles glede kom julenissen også innom. En meget sprek nisse som både tullet, akte og julefeiringen ble avsluttet ved at julenissen delte ut julegaver til barna.

God jul og godt nyttår fylt med felleskap, glede og mangfold
Når vi nå nok en gang går inn i et nytt år med begrensninger knyttet til strenge smittevernregler er det godt å se tilbake på de gode stundene i 2021, og årets julefeiring er en samling vi kommer til å minnes i lang tid fremover. En stor takk til alle som deltok og delte denne uforglemmelige utendørs juleferien sammen med MiRA-Senteret. Med det ønsker MiRA-Senteret alle en fin jul og godt nyttår fylt med felleskap, glede og mangfold!