MiRA-Senterets vinterglede- og julefest var en fremragende suksess. Over et hundretalls gjester i alle aldre koste seg og hadde det utrolig gøy sammen med oss.

Gjestene strømmet til hele ettermiddagen til festlokalene midt i Oslo sentrum. Mange av dem var trofaste brukere av senteret, mens for andre var det første gang de ble kjent med MiRA.IMG_242julefest

Eid og julefest har alltid vært en fast del av senterets årlige arrangementer. I år derimot, ble disse to arrangementene slått sammen og ble til stor og hyggelig sammenkomst i vintermørket. Mennesker med forskjellig bakgrunn og etnisitet ble kjent og stiftet nye bekjentskaper.

Det var mange morsomme aktiviteter som spesielt barna fikk være med på. Juleverkstedet var veldig populært. Med mye kreativitet og fantasi laget barna de fineste julekort og pynt til juletreet hjemme. De fikk også utfolde seg musikalsk med trommekurs på store afrikanske trommer.IMG_3139_julefest

IMG_3090_julefestMange av jentene og kvinnene ble pyntet med vakker henna-maling for å komme i ekstra feststemning. Eksotisk magedans skapte stor begeistring og folk klappet med. Det var flere som våget seg ut på dansegulvet med både break- og bollywooddans.

Både store og små ble vartet opp med spennende mat og rykende varm gløgg. Kjeks og godteri skortet det heller ikke på.

Vi fikk besøk av to koselige personer som begge har hvit skjegg. Den ene var Oslos ordfører Fabian Stang og den andre var julenissen som kom med presanger til barna.

Vi håper at alle som kom på festen hadde det hyggelig. For de som ikke hadde anledning denne gang, er hjertelig velkomne til neste arrangement.

IMG_2972_julefest