Fredag 7.desember inviterer MiRA-Senteret til vinterglede- og julefest. Det blir et spennende og variert program for både store og små. Ta med familie, venner og naboer og kom og kos deg på en kald og mørk vinterkveld.

Hvert år arrangerer MiRA-Senteret juleverksted for hele familien. Eid og julefest har også vært en fast del av senterets årlige arrangementer. Dette har vært flerkulturelle sammenkomster som huser mennesker med forskjellig bakgrunn og etnisitet under samme tak. For MiRA-Senteret er det å feire høytider viktig, spesielt for barna. Ved å feire sammen, både lærer de noe og har det gøy på samme tid.

I år slås disse to arrangementene sammen og blir til en forrykende fest. For de som ikke feirer jul blir dette en fest for vinterglede og ellers en hyggelig sammenkomst i vintermørket. Her kan bli kjent med mange nye mennesker og stifte nye bekjentskaper.

Festen arrangeres fra kl. 14.00 til 21.00 på Håndverkeren Kurs- og konferansesenter som ligger i Rosenkrantzgate 7. Det blir diverse workshops for de fingernemme og hennamaling for de som vil komme i feststemning. Man kan forsyne seg med internasjonal mat og velsmakende julegløgg mens man svinger seg til glade musikktoner og magedans for de som tørr. Julenissen kommer også. Med seg har han spennende overraskelser for de minste.

Har du spørsmål, eller trenger du hjelp til å finne frem til lokalet hvor festen arrangeres?

Ring oss på MiRA-Senteret, så hjelper vi deg.

Telefonnummeret vårt er 22 11 69 20.


Invitasjon_Julefest_nyhetsbrev