Er religion og tro forenlig med kvinners rettigheter?

Den anerkjente amerikanske islam-forskeren, Amina Wadud, kommer til Oslo i november. Wadud er en sterk stemme for muslimske kvinners rettigheter og forfatter av boka ”Inside the Gender Jihad: Reform in Islam”.

Amina

Fredag ​​20.november 2015!

Sted: Clarion Hotel Royal Christiania, Biskop Gunnerus ‘gate 3, 0155 Oslo

Tid: kl. 8:30 til 15:30

Kampen for kvinners rettigheter er en pågående kamp som ikke bare innebærer sekulære ideologier og feminisme, men også religion og tro. I det 21. århundre er det en større bevissthet omkring likestilling og kvinners rettigheter. Kvinner fra alle deler av samfunnet hever stemmen mot kjønnsundertrykkende praksiser og krever sine rettigheter ivaretatt.

MiRA Ressurssenter for kvinner og unge jenter med minoritetsbakgrunn ønsker å sette fokus på kvinners rettigheter og religion under årets nasjonalkonferanse i november. Et bredt spekter av anerkjente forskere fra både utlandet og fra Norge er invitert til å belyse tematikken fra ulike perspektiver.

Bindende påmelding sendes til post@mirasenteret.no innen mandag 9.november (vær tidlig ute med påmelding, first come first prinsipp siden det er begrenset med antall plasser pga brannforskrifter mm).

Konferanseavgiften på kr. 500 må forhåndsbetales til kontonummer: 1607.55.52665 innen påmeldingsfristen. Konferanseavgift inkluderer lunsj og servering av kaffe/te. 

For spørsmål, ring 22 11 69 20 eller send e-post til post@mirasenteret.no.

SE PROGRAM HER!