Har du krøllete hår eller har du ikke hår? Går du i burka eller bikini? Er du fra tjukkeste Grønland eller indre Mongolia og liker drama eller maling? Sitter du inne med meninger, spørsmål rundt din egen identitet og seksualitet og ønsker å lære hvordan du kan uttrykke den gjennom drama og kunst? Eller er du simpelthen glad i å treffe nye mennesker.

– Kom på kreativt verksted på MiRA-Senteret i høst!

For mange kvinner med minoritetsbakgrunn kan møtet med etnisk norske idealer og holdninger til kropp og seksualitet være fremmedgjørende. Mange kvinner kjenner seg ikke igjen i disse idealene og har behov for å skape sine egne ut i fra deres personlige flerkulturelle bakgrunn og ofte religiøse tro. Gjennom samtale med andre kvinner kan aksept dannes på tvers av kulturelle skillelinjer og bidra til å forme en ny multikulturell, seksuell identitet i et mangfoldig norsk samfunn.

Vi på MiRA-Senteret ønsker å skape et uformelt sted hvor unge kvinner og jenter med minoritetsbakgrunn kan bearbeide tema rundt identitet og seksualitet gjennom skuespill, latter og malepensler. Så uansett alder, form og farge er DU hjertelig velkommen til å delta på KREATIVT VERKSTED hos oss!

Startdato tegne-/malegruppe: 24/9, kl. 17.00–19.00
Startdato dramagruppe: 1/10, kl. 17.00–19.00

Sted: MiRA-Senteret
Påmelding: prosjekter@mirasenteret.no

Last ned plakat som PDF >>