Fra fredag ettermiddag til sent på søndag kveld har det denne helgen vært fullt av liv på årets Melafestival på Rådhusplassen i Oslo. MiRA-Senteret hadde også i år eget telt på festivalen. I år hadde vi både informasjonsstand, fotoutstilling, gratis hennamaling for barn, quiz og salg av våre publikasjoner.

Både frivillige og ansatte fra MiRA-Senteret var med hele helga for å hjelpe til med det som trengtes for at alle som kom innom teltet vårt skulle få den informasjonen de trengte. Vi er veldig fornøyde med at så mange kom og besøkte teltet vårt hver dag. Mange var nysgjerrige på vårt arbeid og fikk med seg informasjon og kjøpte bøker, andre ville melde seg inn i vårt nettverk eller bare slå av en prat eller ta en diskusjon.

Flere hadde med bekymring og vantro lest i media om den reduserte støtten til vårt arbeid mot tvangsekteskap, og ønsket å uttrykke sin støtte til jobben vi gjør. Takk!

De frivillige hennamalerne våre dekorerte barnehender til den store gullmedalje på lørdag, og gjorde mange barn stolte over flotte mønstre. En stor takk til dere! Vi så med glede også at mange var interesserte i å se på utstillingen vi hadde om MiRA-Senterets historie, og vår egen fotoutstilling ”Identitet er min styrke”.  Da søndag kveld kom var vi tomme for flere av publikasjonene vi solgte og brosjyrene vi delte ut. Det var tomt for quiz, tomt for buttons og tomt for hennamaling. Det tar vi som et tegn på at helga har vært en suksess, og på at vi skal ta med enda mer til neste år!