Det hender vi synes det er trist og dødt i lokalene våre. De står tomme hele kvelden og det triller altfor sjelden latterkuler rundt i de brune gangene. Her har vært felt mange tårer, og det meste har vært diskutert opp og i mente. Noe har løst seg, ting har blitt bedre, og alt som har hendt er innfelt i veggene her. Og MiRA lever i beste velgående, det arbeides jevnt og trutt. Men som sagt, det hender vi synes her er trist og dødt. Vi trenger friskt blod! Og der står du…

Kribler det i skrivehånden? Eller skrivetåa, om det er ditt verktøy. Vil du si noe? Vil du skrive i bladet? Vil du klage over ensrettethet eller dumhet du møter? Vil du skryte av noen? Vil du lære noe om arbeidet vi gjør, vil du vite om innvandring, om historien bak dagens bilde? MiRA-Senteret har opprettet en nettverksgruppe for unge jenter, og vi tilbyr hjelp i forhold til en rekke spørsmål. Kompetent hjelp, med tilknyttet taushetsplikt.

Men nettverksgruppa er mer enn en hjelpesentral. Den er ment å skulle være et rom hvor jenter på alle måter kan møtes og være politiske eller sosiale, gjerne begge deler, gjerne begge deler på en gang, eller ingen av delene. Kreative, refsende, levende! For svarte. Vi vet det finnes jenter der ute som føler noe om sin hverdag, sitt liv, sin samtid, seg selv — og som ønsker å dele det med andre. MiRA-Magasinet trenger skribenter, nettverksgruppa trenger interessenter, verden trenger levende jenter.

Meld deg inn i vårt nettverk >>