I anledning MiRA-Senterets 30-årsjubiluem i 2019 lanserte vi boken: «#MinHverdagskamp – 30 år med minoritetskvinners likestillingskamp og deres reise gjennom integreringslabyrinten» på Litteraturhuset, den 5.mars.

20.juni (16.30-18.30) inviterer vi alle interesserte til bokkveld på Norli Eldorado i Torgata 9A.

Boken gir et viktig innblikk i minoritetskvinners egne personlige og politiske kampsaker knyttet til rettssikkerhet, et liv fritt fra vold, problemstillinger til tvang og kultur, kampen for selvstendighet og økonomisk uavhengighet de siste 30 årene. Den retter også fokus mot minoritetskvinners egne løsningsforslag til utfordringer som har vært og fortsatt er meget viktig for minoritetskvinner.

Det blir høytlesning fra boken v/ Fakhra Salimi og samtale om #MinHverdagkamp, minoritetskvinner og likestilling med Gülay Kutal. (Varamedlem og SV – Sosialistisk Venstrepartis fraksjonsleder i helse- og sosialområde i Oslo bystyre).

Grunnet plassbegrensning og enkel servering send gjerne påmelding til post@mirasenteret.no, innen fredag 14.juni. Du kan også melde deg på direkte i kontaktskjema under.

Kontaktskjema: