MiRA-Senteret hadde i helgen en vellykket åpning av vår utstilling «Koronasolidaritet det angår oss alle» presentert ved Galleri E69. Mange tok turen innom på åpningsdagen og fikk med seg et innblikk i MiRA-Senterets år under koronapandemien.

Gjennom utstillingen «Koronasolidaritet – det angår oss alle» vil du få et innblikk i MiRA-Senterets arbeid og i de utfordringer minoritetskvinner møter under pandemien. Kvinner og barn har historier å fortelle og følelser å dele fra dette spesielle året med korona. Ved å få et innblikk i deres virkelighet og hverdag, håper vi at du blir inspirert til å tenke solidarisk. Vi mener at kampen mot korona er en felles kamp, og at koronasolidaritet er noe som angår oss alle. I krisetider forsterkes forskjellene mellom mennesker, men det er gjennom fellesskap og solidaritet at vi kommer oss gjennom krisen. For å få vite mer om dette temaet kan du bestille MiRA-Senterets utredningsrapport – «Sosial ulikhet i krisetider». En stor takk til minoritetskvinnene som gjennom hele koronapandemien har vist styrke, kunnskap, håp og engasjement – dere inspirerer oss hver dag.

Utstillingen er utstilt ved Galleri E96, Industrigt 67. Mer info om åpningstider ser du på arrangementets facebookside her.